Sofia Vähäjylkkä: Världen är emot mig

onsdag 16 maj 2018

Världen är emot mig

Gick upp strax efter åtta imorse för att fixa med och dela ut lite enkäter under förmiddagen. Valdemar har tyvärr varit sjuk och Daniel jobbar så fick göra ett litet ryck på egen hand. Är en hel del kvar i uppsatsarbetet men skönt att komma en liten bit på vägen iallafall.

Sen så måste jag säga att det är sinnessjukt vilken otur jag har haft den senaste tiden! Spillde nyss Pepsi över min ljusa matta och skar mig i fingret när jag skulle skära upp melon. Har dessutom bränt mig efter heldagen i solen igår och jag bränner mig väldigt sällan. Är jag klar? Nej. För någon dag sen lyckades jag skära mig på papper tre (!) gånger. Vet inte vad jag gjort för fel när världen är så emot mig, haha. Illa.

Hej.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)