Sofia Vähäjylkkä: Tidig morgon och nya skor

torsdag 10 maj 2018

Tidig morgon och nya skor

Jag är i chock över denna morgon. Vaknade av mig själv första gången vid sex och gick upp strax innan åtta. Hur ofta händer det? Vanligtvis vaknar jag runt tolv-ett så det är en extrem skillnad. Oerhört skönt dock! Jag saknar att vara morgonmänniska och hade väldigt gärna velat bli det igen. Kommer nog inte att inträffa dock, haha. Det är lite väl önsketänkande.

Har precis ätit frukost och småstartat dagen. Ska till skolan och plugga på uppsatsen klockan ett. Planen är att fila på lite enkätfrågor som vi sen ska skicka ut till en hög lärare. Jag har kommit igång ganska bra och letat reda på relevanta artiklar till vårt ämne.


För att gå vidare till något annat trevligt så fick hem dessa skor igår. Betalade endast 340 kronor för dessa, snacka om kap! Är medlem i en gratissida som är sprängfylld med bra rabatter och som säljer väldigt mycket märkeskläder. Ju mer man handlar desto mer rabattkoder får man dessutom. Säg till om ni vill ha länk till sidan så skickar jag den till er :-)

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)