Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #19

onsdag 9 maj 2018

Thumbs #191. Flora med smör och havssalt
För mig som är mackälskarnas mackälskare så är smöret jätteviktigt. Har precis hittat godaste smöret nånsin! Förstår mig inte alls på folk som föredrar smör som inte smakar mycket salt. Det här smöret är drömmen.2. Helen Torsgården
Blir lite osäker nu om jag redan hissat Helen tidigare, men whatever, hon förtjänar att hissas en gång till! Så jordnära, genomfin människa. Dessutom lever hon i princip mitt drömliv. Mysig gård på landet, massor av djur och roligt hemmapyssel med renoveringar och annat. Tittar ni inte på hennes videos så bör ni börja göra det NU.


3. Geometriska tatueringar
Är helt fast i detta! Så himla himla fint. Är sjukt sugen på att göra en geometric tattoo, hade velat göra det på stört faktiskt, men jag har tänkt vänta lite tills hypen kanske lägger sig. Vill inte riskera att göra något jag bara gillar när det är trendigt och sen tröttnar. Men just nu känns det som att jag aldrig kommer att göra det.

1. Tantsolglasögonen
Det kommer titt och tätt trender som fascinerar mig. Det fascinerar mig hur något så fult kan få så stort genomslag och det här tar nog priset alltså. Hur, alltså HUR, kan man tycka att det här är snyggt? Jag tänker bara på gamla mormor:ar och farmor:ar när jag ser dom här glasögonen, haha. Fruktansvärt.2. Bröstvårtspiercingar
Det här är en av de piercingar jag har minst förståelse för. För det första skulle det göra SVINONT att göra, för det andra är det inte snyggt och för det tredje - det syns ju inte?! Såvida man inte är kille eller går topless. Mina föräldrar har dock noll förståelse för min tungpiercing delvis för att den ändå inte syns, men det är inte samma sak... eh, ja. Heh.3. Pracka på-människor på Facebook
Jag antar att många av mina läsare också drabbats av det här. Okända tjejer som ser trevliga ut, som lägger till en på fejjan och sen spyr ut statusar om diverse skit de vill pracka på en. De säger inte det rakt ut men anledningen till denna vänförfrågan är så genomskinlig. Tack men NEJ TACK.

2 kommentarer:

  1. Har faktiskt haft piercing i septum, bröstvårta och tunga en gång i tiden! ;) Bröstvårtan gjorde faktiskt minst ont att göra och var läkt i princip samma sekund som den gjordes. Men den var ganska obekväm och syntes igenom kläder och visades typ aldrig, så totalt onödig och mest i vägen, därför rykte den efter typ 2 veckor, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaså? Jag var helt hundra att bröstvårtan borde göra ondast x) Men det är väl olika från person till person :)

      Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)