Sofia Vähäjylkkä: Simma, sola och opponera

onsdag 30 maj 2018

Simma, sola och opponera

Har haft en jäkligt snajsig dag. Efter en sen frukost åkte jag till Lugnet för att simma och sola. Fick nästan en chock när jag kom hem och såg mina bikiniränder. Men det gillas! Känns på riktigt som att man är utomlands när vädret är så här fint. Är så glad att jag inte har en utlandsresa bokad nu, svensk sommar är alltid bäst när det är fint väder.

Väl hemma har jag precis ätit varmkorv till middag och opponerat på en annan grupps B-uppsats som ska redovisas imorgon (sjukt imponerad). Imorgon är också sista dagen vi behöver vara på plats i skolan. Två år på högskolan har gått så himla fort. Bara tre terminer kvar sen innan man är klar. Det är overkligt!


Nu ska jag bege mig hemåt Daniel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)