Sofia Vähäjylkkä: Mina pojkar

fredag 25 maj 2018

Mina pojkar

Hade en toppendag på jobbet igår kväll. Älskar såna pass som det var igår när man verkligen får tid att sitta och prata med patienterna. Slutade halv tio så jag somnade väldigt sent - ändå vaknade jag strax innan nio imorse. Så. Himla. Nice. Det händer allt oftare nu för tiden att jag vaknar tidigt. Jag hoppas och tror att det beror på medicinnedtrappningen som jag började med för typ två månader sen. Det finns hopp för mig också, haha.

Klockan är strax ett och jag ska äta lunch. Har hunnit med att sola i två timmar på gräsplätten här utanför lägenheten och har sen traskat iväg och köpt lite frukt och annat på Ica Maxi. Ikväll blir det finmiddag på Blackstone med Daniel. Är så fruktansvärt pepp på det!


Hade dessa två bilder sparade i kamerarullen sen i måndags när Bus var och hälsade på. Så himla fina killar jag har (varav en behöver en klippning snarast). ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)