Sofia Vähäjylkkä: Middag på stan

måndag 14 maj 2018

Middag på stan

Är precis hemkommen efter en middag på stan med Daniel. Har tidigare barnvaktat Alva tillsammans med Jolle under tiden Jonna var på läkarbesök. Mycket trevligt! Har inte sett till familjen på bra länge nu så det var kul att se några av familjemedlemmarna iallafall.

Men åter till maten! Jag och Daniel liftade ner till stan med Jonna och Jolle och traskade runt för att leta reda på ett bra matställe. Tog en varsin öl och cider på Bishops och beställde in en urgod nachotallrik till förrätt. Hade egentligen tänkt äta musslor (som jag inte ens vet om jag tycker om men det lät så gott, haha) till varmrätt men de var slut så vi beslöt oss för att gå vidare. Landade till slut på Piacetto Lounge där vi båda velat äta länge men aldrig gjort. Är så glad att vi hamnade där för skaldjurspastan jag beställde var lätt den godaste jag ätit! Även Daniel var väldigt imponerad så av oss får de fem av fem toasters.


SÅ. HIMLA. GOTT. Bästa av allt är att jag fick med mig en doggybag hem så jag har en svingod lunch att se framemot imorgon, hehe. Tog en Tropical Sour-drink till och även den var supergod. Så söker ni en bra restaurang i Falun så kan jag varmt rekommendera Piacetto Lounge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)