Sofia Vähäjylkkä: Katten is back

onsdag 2 maj 2018

Katten is back

Äntligen! Har haft riktigt tråkigt i min ensamhet de senaste dagarna när han varit i Värmland. Har spenderat dagen en del hemma hos Daniel, med besök av Jolle en kort sväng. Gick sen in till stan för att äta middag på Pitchers. Jag har varit sugen på pommes frites hur länge som helst nu men när jag väl fick det så var det inte alls så gott som jag förväntat mig, haha. Så typiskt. Har blivit oerhört kräsen med maten den senaste tiden. Har ingen aning om var det kommer ifrån. Kan bli äcklad av vanliga saker som kött, skinka, ost. Ja, typ vad som helst. Mysko det där.

Nu sitter vi hemma hos Daniel och filosoferar om drömresor i framtiden. Vi har typ helt olika drömresmål så det kan komma att bli en del kompromissande där. Jag gillar Maldiverna, USA och liknande medan Daniel är mycket inne på Asien. Jag är nästintill totalt ointresserad av Asien medan han känner lika om USA. Blir intressant hur vi löser detta dilemma senare, haha. Roligt att spåna lite iallafall.


Vi gick längs den översvämmade ån på vägen hem från stan. Det är sinnessjukt vad bra jag mår av att vara nära vatten. Älskar vatten mer än allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)