Sofia Vähäjylkkä: Katt och katt

tisdag 8 maj 2018

Katt och katt

Har haft en bra dag idag. Arbetsterapeuten ringde tidigt imorse angående mina händer. Eftersom jag har mycket ledproblem som reumatism och liknande i släkten och har fått en så kallad "heberdensknuta" på ena fingerleden så tyckte hon att jag skulle boka en läkartid så händerna blir ordentligt undersökta. Jag blev SÅ glad att hon var snabb på att påpeka det. Är annars van vid "cykelverkstan" hemma i Gagnef där vårdcentralen suger pung. Jag har hopp för Falu Vårdcentral!

Efter lunch träffades jag, Daniel och Valdemar och vår handledare och gick igenom uppsatsen. Det visade sig att vi kunde förenkla en hel del vilket var jätteskönt. Ska sätta mig och leta reda på lite artiklar och så ikväll tänkte jag.


Hur fin är inte den här bilden förresten?! Katten (Daniel) och katten, hehe. Jag och Daniel har på riktigt blivit kattsugna den senaste tiden. Blev inte sämre av att den här fina kattungen kom och mös med oss igår. Aldrig sett den förut men den gjorde inte djursuget sämre direkt, haha.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det kändes så bra när du var där! Inte alltid som det gör.. :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)