Sofia Vähäjylkkä: Humörlogg

tisdag 1 maj 2018

Humörlogg

Första maj redan. Helt sjukt att jag om en månad är klar med andra året på socionomprogrammet! Den här sista månaden kommer att ägnas åt B-uppsats. Spännande men också lite läskigt när allt är helt nytt och att man inte skrivit uppsats innan.

Hoppas förresten att ni hade en fin Valborg igår. Själv satt jag hemma själv och ägnade mig åt att tvätta, haha. Inte direkt vad jag brukar göra men samtidigt var det skönt att ta det lugnt (trots att jag i början hade lite ångest över att vara ensam den dagen). Tror att jag behövde det. Maxa ut egentiden och återhämta mig från slutet på förra veckan.


Så här såg april ut humörmässigt för mig. Det syns att vårdepressionen påverkat mig en del. Rekommenderar särskilt till er med bipolär sjukdom att logga ert mående. Appen jag använder mig av heter Daylio och är helt gratis.

Har tänkt att jag kanske kan göra det till vana att visa er hur min månad varit humörmässigt samt berätta lite om den. Hade det varit intressant?

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Ska ladda ner den där appen. Har så många dagar där jag mår skit och kan va kul att se om jag har någon bra dag någon gång...

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Verkar va en bra app :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Appen är svinbra :D

   Radera
  2. Jag gillar den! Jag har även påbörjat en språköversättning på appen då jag vill ha den på svenska. :)

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)