Sofia Vähäjylkkä: Hemma i Mockfjärd

söndag 27 maj 2018

Hemma i Mockfjärd

Hade en supertrevlig kväll igår. Jag, Daniel, Johanna och David satte oss nere vid Kålgårn och grillade, drack cider och öl och umgicks och spelade kort. Drog sen vidare till stan för att dricka mer gott och gick hem runt tolv. Lika trevligt som vanligt!

Nu är jag hemma i Mockfjärd för första gången på typ en månad. Har aldrig varit hemifrån så här länge tror jag. Bosse var gladare än sist att se mig så det uppskattades. Har gett mamma en fin mors dag-blomma och har suttit ute i solen och pratat.


Har lagt en beställning på ett par rejäla sneakers också. Har varit i valet och kvalet om jag ska köpa ett par Nike Air Max eller inte men känner att det inte är värt att lägga tusen spänn på ett par skor som kommer att bli smutsiga på en gång, för det är just vita jag är ute efter. Blev så glad när jag såg att JFR fyllt på lagret med deras Raptor-skor. De ser i princip likadana ut som Air Max:en och kostar hälften så mycket. Hade gärna haft alla färger om jag kunde och hade råd. Nu hoppas jag att de är lika fina och bekväma i verkligheten som det ser ut på bild!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)