Sofia Vähäjylkkä: Fluffigt och sånt

onsdag 23 maj 2018

Fluffigt och sånt

Så himla skönt att ha en biiiil. Lånar pappas i några dagar. Det är himla skönt att slippa fundera på om man orkar promenera överallt, hehe. Passade på att åka till stan i eftermiddags för att köpa ett par flufftofflor som jag provat på Deichmann men som jag aldrig köpte den gången jag var där sist. Det fanns bara ett par i min storlek kvar så jag är jätteglad att jag fick tag i dom. Så fulsöta men fruktansvärt bekväma.


Fick hem ett paket från Apotea idag också med bland annat denna ricinolja. Såg en Youtubevideo med en tjej från Borlänge som testat denna och som fått sjukt bra resultat på håret (här hittar ni hennes video och kanal). Eftersom mitt hår alltid har vuxit i snigelfart och aldrig vill bli långt (alltså det GÅR INTE) så tänkte jag att det inte skadar att prova den här och se om det gör någon skillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)