Sofia Vähäjylkkä: Fina bäcken

torsdag 17 maj 2018

Fina bäcken

Vaknat och gått upp någorlunda tidigt idag, särskilt för att vara jag. Innan tio liksom, det är grymt jobbat ju! Knallade ner på stan för att lämna en del enkäter på en skola och har sen bara pysslat runt hemma. Har lagat mat, kikat på Youtube-videos (som vanligt) och skrivit litegrann på uppsatsen.

Något jag har sparat på men har längtat efter att visa er är mina första vattenbilder med lång slutartid! Jag tycker resultatet blev bra för att vara första gången jag tar såna här slags bilder men jag är långt ifrån helnöjd. Hade det inte varit för att man behöver ett visst ljus utomhus så hade jag varit och tagit såna här bilder för jämnan, haha.


Är det ett godkänt första försök tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)