Sofia Vähäjylkkä: Dagens träningspass

fredag 4 maj 2018

Dagens träningspass

Alltså det är sinnes vad trött man kan bli av att gå HLR-utbildning. Har gjort cirka trehundrafemtiosju kompressioner idag. Höll på i tre timmar och gick igenom olika scenarion. Min grupp fick mycket beröm så det kändes iallafall bra! Det känns sjukt mycket tryggare att jobba nu men satammmm vad jobbigt det är att hålla på så länge.

Har precis landat hemma, väntar på att Daniel ska höra av sig så vi kan komma fram till hur vi ska spendera helgen. Jag har en extrem Bosse-längtan så jag måste åka hem och mysa med honom snart. Får se om det blir nu i helgen eller nästa.


Funderar förresten på att starta ett nytt konto på Instagram för mina foton. Vad tror ni om det? Någon som har namnförslag? Hade gärna haft ett place (utom weheartit) där jag bara publicerar mina finaste foton. Lite som en portfolio. Berätta gärna vad ni tycker! Så länge bjuder jag på bilden ovan. Vatten är så vackert. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)