Sofia Vähäjylkkä: Bojsen Beach

tisdag 15 maj 2018

Bojsen Beach

Sååå härlig dag! Jag och Daniel har spenderat hela eftermiddagen på Bojsen Beach med sällskap av Pontus, Ida och Mikael som joinade oss efter en stund. Var så gött att jag och Daniel beställde hemkörning till stranden när det var lunchdags, haha. Blev många dopp också även om jag tyckte det var för kallt för att ligga i. Första riktiga sommardagen och jag är jättenöjd!

Något jag är mindre glad över är att Bosse fyller år idag och att jag inte haft tid att åka hem och fira honom. Älskade böna. Men när vi ses igen ska vi gosa sönder. ❤️

1 kommentar:

  1. Hoppas att du gav din vovve lite extra godis och kärlek, när du traffas/träffade honom igen :)

    SV: Acaien är godaste redbullen! Men Kiwi-äpple vad inte så dum den heller :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)