Sofia Vähäjylkkä: Bästa fredagen

lördag 26 maj 2018

Bästa fredagen

Hade verkligen bästa dagen igår. Daniel slutade tidigt så vi bestämde oss för att åka till Främby för att paddla och bada. Så himla härligt! Jag kan därmed stryka ännu en punkt i min bucket list. Vattnet börjar bli varmt också så snart kan man bada hur länge man vill utan att frysa.

Efter paddlingen gjorde vi oss i ordning i några timmar för att gå ner på stan och äta. Tog en varsin drink på Pitchers i väntan på att klockan skulle bli kvart över sju då vi hade ett bord på Blackstone. Väl där åt vi lika gott som vanligt. Chorizomajonnäsen där är att dö för. Hade man kunnat hade jag köpt med mig en årsförbrukning av den hem.


Min middag blev reninnanlår, potatissallad, chorizomajonnäs och ört- och färskostcreme.


Min utstyrsel för kvällen. Tog inga fler bilder under kvällen men vi tog oss ut till vattnet med både fiskespö och kamera. Jag fick möjlighet att fota ännu mer vattenbilder. Det blev inga höjdarbilder men någon eller några kommer garanterat upp här inom kort.

Tack älskling för bästa dagen. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)