Sofia Vähäjylkkä: This or that

fredag 20 april 2018

This or that


Havet eller pool?
Jag har tidigare alltid föredragit pool men inte längre. Ett hav med kristallklart vatten och höga vågor klår allt. Det känns fräschare också på nåt vis.

Sms:a eller prata i telefon?
Sms:a. Jag vet inte om jag berättat tidigare i bloggen att jag haft telefonskräck? Första gången jag ringde tandläkare, vårdcentral och pizzeria själv så var jag runt 16 år och gick och stängde in mig i ett rum. Jag fick på riktigt min familj att svära på att inte tjuvlyssna, haha. Låter hur löjligt som helst men det har varit ett stort ångestmoment för mig tidigare att ringa.

Hund eller katt?
Vovvis. Här har jag också ändrat mig, när jag var liten föredrog jag katter. Hundar känns lite mer delaktiga i vardagslivet och familjen på ett sätt. Vet inte om det beror på att man tar med hundar överallt på ett sätt som man inte gör med katter.

Tåg eller flyg?
Generellt skulle jag säga tåg. Jag hatar att flyga. Det är trångt, ungar skriker, man får träsmak i röven, det blir ett projekt varje gång man behöver gå på toaletten osv. Skulle jag behöva välja mellan att åka tåg en längre sträcka eller att flyga så skulle jag dock välja flyget.

Ninjor eller pirater?
Piratos. Ninjor är så långt ifrån vad som faller mig i smaken som man kan komma, haha.

Tvätta eller diska?
Tvätta. Jag kan tycka att det är lite trevligt att vika tvätt samtidigt som jag ser på nånting bra på tv:n.

Jobba ensam eller i grupp?
Ensam. Jag gillar självständighet så länge det är ett ämne jag inte känner mig alltför otrygg med. Jag älskar dessutom att skriva så jag vill helst inte ha någon annan som pillar i min text, hehe.

Perfekt hår eller perfekta tänder?
Tänder. Alla som känner mig vet att jag älskar fina tänder. Det finns två slags tandrader jag tycker extra mycket om: de som är perfekt reklamfilmsraka och de som är raka med en enstaka hörntand som är lite sned eller sticker ut lite. Ni är fullt tillåtna att skratta men tänder är mitt favoritområde, haha.

Musik eller podcast?
Efter gymnasiet har mitt musikintresse svalnat rejält. Känner inte längre någon hype att hänga med i det senaste. Jag kan tycka att musik är rentav tråkigt ibland faktiskt. Helst grottar jag ner mig i dokumentärpoddar. Allt jag lär mig något utav är värt något för mig. Så ja, podd.

Mobilspel eller tv-spel?
Är ingen spelmänniska på det sättet mer än att jag gillar frågesport och bokstavs-/ordspel. Måste välja mobilspel trots att det enda jag spelar är Wordfeud mot mina föräldrar.

Sneakers eller sandaler?
Sandaler kan vara fruktansvärt fina men oftast är de minst lika obekväma. Ett par riktigt snygga sneakers däremot! Då snackar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)