Sofia Vähäjylkkä: Tar tag i livet

måndag 23 april 2018

Tar tag i livet

Mår fortfarande inte helt hundra men har haft fler ljusglimtar än vanligt de senaste dagarna. Bestämde mig igår för att göra en rejäl kraftansträngning att ta tag i livet idag, precis så där som oförstående människor brukar säga till psykiskt sjuka. Skrev ner några få punkter för dagen igår kväll, la fram det mitt på bordet så att jag skulle se det direkt när jag gick upp och skulle äta frukost.

Klockan är strax halv sju och jag har klarat av samtliga punkter. Det är väldigt få och ganska basala saker men det känns bra att börja så så att jag inte tar mig vatten över huvudet och slår ner på mig själv ifall jag inte genomför allt.

Det är en bra början. Jag hoppas det fortsätter så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)