Sofia Vähäjylkkä: Spabad från Folkpool

torsdag 5 april 2018

Spabad från Folkpool

Finns det någon i denna värld som skulle tacka nej till att ha ett spabad, jacuzzi eller pool hemma? Tror inte det. Särskilt inte om man bor i Sverige och överlevt en lång och trög vinter som denna.

Jag och Daniel är bortskämda i och med att vi får njuta av spabad varje gång vi besöker hans föräldrar i Kil (samt bortskämda på hundra andra sätt men det hör inte hit). Daniel pratar okristligt mycket om det där spabadet och hur det blivit ett krav att ha i vårt framtida hem, haha. Men jag förstår honom fullt ut, det är hur lyxigt och skönt som helst. Om inte för att man gillar att bada så för att man sover så himla skönt efteråt. Det jag gillar speciellt med spabad är att de går att använda året runt snarare än en pool som kan användas under sommarens max tre månader innan det blir för kallt och man måste bomma igen den. Det är också perfekt för att bjuda hem vänner på bad och umgänge, bara sitta och bubbla och kanske knäppa en cider eller två. Eller som jag och Daniel gjorde en kväll - bära ut tv:n för att se på film samtidigt, haha.

Folkpool är Sveriges största leverantör av pooler och spabad och har funnits så långt bak som till 1986. De har ett av Europas största lager av spabad (med plats för cirka 500 stycken) men säljer givetvis också en hel del tillbehör och kemikalier. Företaget är ett familjeföretag vars pooler och spabad är anpassade efter nordiskt klimat - mycket önskvärt när man bor i ett kallt och grått vintersverige. Folkpool finns idag på 30 olika orter runt om i landet och arbetar utifrån affärsidén att ha ett rikstäckande nät av kunniga och utbildade återförsäljare.

Är du intresserad av Folkpools sortiment eller vill veta mer om företaget? Klicka här.


I samarbete med Folkpool.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)