Sofia Vähäjylkkä: Rucksack

tisdag 24 april 2018

Rucksack

Ordet ryggsäck måste vara i topp fem bland de fulaste orden på engelska, haha. 

Har, precis som igår, haft ett mål att ta mig ut och röra mig en sväng idag, så det passade bra att gå till Willys och hämta ut ett paket som anlände igår eftermiddag. Det känns som att jag inte gör annat än att konka tunga saker så jag är trött på att få ont i axlarna och få lov att krångla med att byta sida på väskan så att jag inte överbelastar alltför mycket. Har letat efter en fin ryggsäck ett tag nu och hittade till slut den nedan som jag fastnade för och som dessutom var billig. Jag har dock fått för mig att jag inte passar i ryggsäck men jag tänker att det kanske är en vanesak som går över när man väl börjar använda det.

Nedan har ni en ljusgrå sak med gulddetaljer. Fin tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)