Sofia Vähäjylkkä: My apartment

tisdag 10 april 2018

My apartment

Dagen är kommen då ordentliga bilder på lägenheten kommer upp. Har dock inte tagit bilder på de fulaste och mest tomma vråarna, och inte heller toaletten men det är mest på grund av dåligt ljus. Så här ser min lägenhet ut just nu iallafall. Jag trivs!


Det fulaste i inredningsväg är nog trähyllan. Har något (mycket) emot varmt trä som drar åt gult och orange, men det är ju en studentlägenhet trots allt så sånt får man leva med. Eventuellt får jag måla om den om jag frågar.


Så kär i dessa minikaktusar! Min inneboende tant har vaknat till liv överlag när det gäller blommor. Det är bland det roligaste jag vet just nu, haha. Älskade att hänga hos mina gamla grannar när jag var liten och pyssla i deras rabatter. Får lite samma känsla nu som då och det är mysigt. 


Soffbordet har jag lagt otaliga timmar på att leta fram och ha beslutsångest över. Är dock supernöjd med valet, det gör hela lägenheten nästan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)