Sofia Vähäjylkkä: Mood update

onsdag 25 april 2018

Mood update

Är stentrött idag efter att i två dagar "ryckt upp mig". Gjorde några träningsövningar igår så har träningsvärk lite här och där. Jag och Daniel har ätit sushi till lunch men förutom det och att plugga inför tentan imorgon så ska jag göra nada. Det är så lätt att gå på för hårt i början när man bestämt sig för att göra en förändring och jag vill absolut inte ta ut mig för mycket. Det är inte värt det.

Blev inbokad på ett dagpass på jobbet på lördag också. Har inte jobbat sedan i början på månaden på grund av vårdepressionen (vilket jag antar att det är/var) så ska börja lugnt och se hur det går. Jag känner iallafall stor förändring på mitt mående om man jämför med en vecka sedan. I pray for it to fortsätta i rätt spår. Jag vill kunna njuta av våren och solen precis som alla andra. Våren är trots allt min favoritårstid så det är extra pissigt att må dåligt då.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du kommer att njuta utav våren så småningom om!

  Brukar själv se det som en bättre version utav nyår. Vår, värme och förhoppningsvis en lång och skön sommar på det!

  SV: Nej, barn är inte det bästa här i livet.
  Men det verkar som jag börjar uppskatta de mer på sistonde. I alla fall de som är inom släkten, och som inte är allt för jobbiga! Haha

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det gick bra för dig att jobba! :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)