Sofia Vähäjylkkä: Luftstolen

söndag 8 april 2018

Luftstolen

Minns inte senast jag var så här trött och seg. Bjöd hem ett gäng klassisar igår kväll så vi drack lite gott och spelade diverse roliga spel/lekar och bara umgicks tills klockan blev runt ett-två. Riktigt trevligt. Tack alla som kom för en rolig kväll!


Invigde mina kostymbyxor igår. Sjukaste med spegelbilden är att det ser ut som att jag sitter i luften, haha. Fick en del kommentarer om det av mina gäster bland annat. Vissa trodde till och med att jag photoshoppat bort pallen (varför jag nu skulle ha ett behov av att göra det, haha).  Lite roligt att jag lyckades gömma hela pallen med min kropp. Ser rätt sjukt ut men är väldigt roligt så här i efterhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)