Sofia Vähäjylkkä: Före och efter

måndag 9 april 2018

Före och efter

Alltså vad hände med vårvädret och solen? Sinnes vad tråkigt väder. Grått, blaskigt och snö varvat med regn. Det skyndar antagligen på snösmältningen men är riktigt tråkigt just nu mitt i processen. Vad har ni för väder där ni bor?

Tänkte förresten visa mitt och Daniels mission med lägenheten från inflytt till att allt blivit klart (klart för nu alltså, behövs lite mer grejer som kommer att komma pö om pö). Trodde aldrig att jag skulle få plats med allt när vi väl ställt in grejerna i lägenheten men det visade sig att jag faktiskt har plats över. Här kommer före och efter-bilder! Imorgon tänkte jag dela med mig av lite mer detaljbilder över hur slutresultatet blev.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)