Sofia Vähäjylkkä: En trött käkade Donken

söndag 29 april 2018

En trött käkade Donken

Trött, trött, trött. Så pass trött att jag försov mig nästan två timmar från jobbet, haha. Är alltid lika jobbigt när det händer men som tur var så skrattade mina kollegor bara åt det.
Jag jobbade första dagen efter deppsvängen igår och eftersom det gick så bra så tackade jag ja till att jobba idag med. Har varit väldigt trött och haft lite dåligt med energi så egentligen kanske jag borde ha stannat hemma och vilat. Men men, två dagar jobb är gjorda och nu ska jag återhämta mig. Bara pyssla runt hemma, tvätta, städa, sova ut och så vidare.


Hade lite kvalitetstid med mig själv efter jobbet och åt middag på Donken, haha. Daniel är i Värmland så jag får vara hemma och sega bort tröttheten ordentligt tills han kommer hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)