Sofia Vähäjylkkä: En social dag

tisdag 17 april 2018

En social dag

Är hemma i Mockfjärd sen igår kväll. Syskonbarnen har varit på besök under dagen och nu är jag precis hemkommen efter en promenad med mamma, Jonna och Linda. Känner mig lite som en unge igen men det är skönt att mamma och pappa påminner om sömnen, att gå upp i tid oavsett om jag är trött och att dom manar på mig att gå ut i solen. Hade jag varit hemma i Falun hade jag förmodligen skitit i allt, struntat i att laga mat och ätit mackor hela dagen, samt inte kunnat komma till ro och sova. Antar att jag får vara ett litet barn ett tag även om jag känner mig dålig som inte kan/vill sköta allt sånt.

Är helt slut mentalt just nu. Jag kan skratta och skoja vilket är skönt men det känns inte riktigt helhjärtat. Jag hade fått för mig att vårdepressionerna hörde till min tonårstid och att de gått över men när jag pratat med familjen så säger dom att jag brukar ha dippar den här tiden fortfarande. Det ger en hel del förklaringar. Sjukt dock att jag helt förträngt de senaste vårarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)