Sofia Vähäjylkkä: En låg som borde få diplom

torsdag 12 april 2018

En låg som borde få diplom

Har en dålig dag idag. Känner mig allmänt låg, omotiverad och vill typ bara stänga in mig i ett rum och vara för mig själv i en vecka eller två. Känns som jag inte pallar med omvärlden alls just nu. Orkar inte anstränga mig för att vara trevlig riktigt. Vet inte var detta kom ifrån då jag faktiskt haft väldigt bra dagar den senaste tiden. Antar att vissa dagar bara är så här och att det bara är att härda ut tills det går över av sig självt.

Om vi ska byta spår så tycker jag nästan att jag borde få ett diplom av Lily And Rose med tanke på hur ofta jag hyllar deras smycken, haha. Helt besatt. Nedan har vi mina nya fina örhängen som jag fick hem förra veckan. Min absoluta favorit när det gäller färger i deras smycken är kombinationen silver och ljusrosa. De här är mina nya vardagsörhängen som jag kommer slita ut med hjärtat. Har även ett par festliga droppörhängen i samma färgkombination som jag älskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)