Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #16

söndag 22 april 2018

Dagboksutdrag #16

Blir så frustrerad och ledsen när jag läser det här inlägget. Hur jag beskriver den här killens bra egenskaper men är rädd att det, som så många gånger innan, ska visa sig vara en bluff. Jag vill bara skrika åt mig själv att gå därifrån, BRYT. Om jag bara visste då hur befogad min rädsla var och vad den här killen skulle utsätta mig för. Jag blir äcklad.


--
28 januari 2011

"X. Jag sa ju att jag skulle hålla mig ifrån kärlek! Fast vem säger att det är det det handlar om? Det kanske handlar om en underbar vänskap. Eller så är det ännu en A- och R-historia. Jag kan inte veta det. Antingen ger jag det en chans eller låter bli. Jag kan inte hålla på och avvisa folk hela tiden för att jag är rädd att historien upprepar sig igen. Då kommer jag verkligen inte framåt i livet, vilket jag vill.

Jag hittar många fördelar med X (sånt jag gör i början innan allt speglas åt motsatt håll). Han är snäll, charmig, förstående. Sen har han en djup historia. (...).

Svårt."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)