Sofia Vähäjylkkä: B is for Bönan

måndag 16 april 2018

B is for Bönan

Det är svårt att hitta motivation till att blogga när man typ inte har något att säga. Hade en usel natt där jag inte kunde somna förrän vid fem, dagens föreläsning blev inställd och jag och Daniel har ätit hamburgare till middag. Intresseklubben antecknar...

Funderar starkt på att åka hem till Mockfjärd för någon natt eller två. Känner mig inte riktigt tillfreds nånstans, förmodligen inte där heller, så jag kommer antagligen planlöst åka runt tills jag känner igen mig själv lite igen. Känner mig mestadels helt avstängd och obrydd om allt, varvat med en gnutta känsla av normalitet som kommer en stund om dagen om jag har tur och en hel del ångestvågor. Jag vet att det går över nångång men tills dess måste jag hitta något meningsfullt att göra. Det är svårt att hitta nåt sånt när man känner att man inte bryr sig om nåt alls. Att hitta meningsfullhet i det meningslösa.


För ett något gladare avslut så får ni njuta av två bilder på Bönan så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)