Sofia Vähäjylkkä: Små tips som underlättar vardagen

tisdag 27 mars 2018

Små tips som underlättar vardagen


Uttorkade sminkborttagningsservetter
Jag antar att jag inte är ensam om att inte stänga förpackningen till mina sminkborttagningsservetter ordentligt ibland? De sista i varje paket lyckas jag alltid torka ut så de är snustorra. Istället för att slänga dom och köpa nya som jag alltid gjort förut så är det bara att blöta servetten i lagom mängd vatten och den funkar i princip lika bra som innan.

Flätlockar på fem minuter
Går du upp ibland på morgonen, inte är nöjd med ditt hår och önskade att du hade flätat håret kvällen innan? Då är det här tipset är grymt! För att få till flätlockar behöver du bara fläta ditt hår och sen platta flätorna med plattången. Jag brukar dra plattången genom flätorna sakta 2-3 gånger, låta håret svalna och sen dra ur flätorna. Funkar hur bra som helst och lockarna blir lite mjukare och mindre kantiga än om du sovit i dom.

Kom ihåg-knepet
Min mamma har lärt mig bästa knepet för att komma ihåg viktiga saker eller papper man måste ta med sig och det är att stoppa dom i skon kvällen innan. Låter kanske jättekonstigt men då kan man verkligen inte undvika att bli påmind om saken precis innan man ska gå ut, haha. Bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)