Sofia Vähäjylkkä: Slemmig svamp och vitlöksbröd utan vitlök

måndag 26 mars 2018

Slemmig svamp och vitlöksbröd utan vitlök

Har haft en riktig drygdag idag. Hade noll koncentration och motivation på föreläsningen, åkte till Borlänge med typ noll batteri på telefonen och ladduttagen på bussen funkade inte, på ungdomsmottagningen fick jag vänta i fyrtio minuter och visste inte ens om jag skulle få komma in innan stängning även fast det tar typ fem sekunder att förnya p-piller. Efter ungdomsmottagningen var det dags att käka vilket jag borde ha gjort för längesen. Gick förbi Basilica och tyckte att deras svamprisotto såg trevlig ut. Betalade nittiofem spänn för en sur risotto med slemmiga svampbitar och vitlöksbröd som varken smakade eller luktade minsta uns av vitlök utan istället bara smakade bränt. Gick från Basilica till bussen med en eftersmak av bränt i käften och en besvikelse över att jag inte åt nån annanstans. Inte nog med det så har jag fått lov att gå med uppknäppta byxor de senaste timmarna för att min mage krampat och svullnat upp. Låter som en trevlig dag, va?

Nu är jag hemma hos Daniel och tänker inte göra ett jota mer denna dag. Från och med nu protesterar jag.

Hur man kan få en så äcklig maträtt att se så god ut är ett mysterium...

1 kommentar:

  1. Tråkigt att maten var dålig. Får hoppas att du drack en red bull, eller något annat gott när kom hem :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)