Sofia Vähäjylkkä: Nytt soffbord

fredag 9 mars 2018

Nytt soffbord

Mår äntligen bättre idag! Efter en skaplig svacka mentalt och två dagars ihärdig huvudvärk som inte gått att lindra, ens det minsta, med hjälp av huvudvärkstabletter. Seminariet vi hade idag var också sjukt intressant. Hade kunnat sitta och prata och diskutera en och en halv timme till om det vore så.

Just nu är jag hemma hos Daniel själv. Han hade planerat en spelkväll med ett gäng så jag får umgås med mig själv i några timmar. Har oftast inte så mycket emot det så det är lugnt. Jag varvar Youtube med att googla massor av beteendedrag och med att kolla på massa fina inredningsbilder.

Beställde förresten ett soffbord igår. Har velat och kollat igenom ungefär hela internet så jag kände att det var dags att bara ta tag i det och bestämma mig. Valet landade till slut på bordet nedan. Superfint tycker jag. Jag hoppas jag blir lika nöjd när det väl landar hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)