Sofia Vähäjylkkä: Min egna tavla

måndag 12 mars 2018

Min egna tavla

Är hemma i Mockjock igen efter fyra nätter i Falun. Blir en kort vistelse hemma dock. Åker till Daniel igen på onsdag då vi ska plugga fältuppgift tillsammans, på torsdag är det föreläsningsdag i skolan och på fredag åker vi hem till Daniels familj i Värmland. Vi har inte bestämt oss än hur länge vi blir kvar där så det återstår att se.

Det typ första jag gjorde när jag kom hem nu i eftermiddags var att åka iväg och hämta paket. Jag har lagt omänskligt mycket tid på att leta efter fina posterkombinationer att ha på väggen i nya lägenheten. Till slut blev jag trött på mig själv och bestämde mig för att framkalla en egen bild och det var alltså den jag hämtade ut idag! Jag är väldigt nöjd. Det är alltid lite roligare att ha sina egna verk på väggen. Dock kunde bilden ha ljusats upp ett snäpp till (är, som jag sagt förut, perfektionist när det gäller mina bilder) men det är inte så pass att jag kommer störa mig.


Här är min nya tavla! Originalbilden ser ni nedan. Valde att ljusa upp den och bleka färgerna en del så att det ska passa min inredningsstil och smälta in fint med andra färger. När det gäller bilder överlag, som här på bloggen och på nätet, så är jag en sucker för starka färger så det var en liten utmaning att redigera annorlunda, hehe. Kommer kanske lite bättre bilder på tavlan senare. En halvpixlig mobilbild gör den inte riktigt rättvisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)