Sofia Vähäjylkkä: Lite låg med idétorka

tisdag 6 mars 2018

Lite låg med idétorka

Trött idag. Eller matt. Känns som att jag är i en liten svacka där jag är osäker på både mig själv som person och det mesta jag gör. Känner mig väldigt mycket till besvär och lite i vägen. Frustrerande och drygt men vet inte om jag kan göra annat än att vänta ut det och hoppas att det går över. Det har varit en del på sistone som sugit energi och jag har inte riktigt hittat något sätt att tanka ny. Har en skoluppgift att göra just nu men jag tar mig inte riktigt för och det är inte likt mig. Ska göra ett försök, går det inte så är det en ny dag imorgon som tur är.

Förövrigt får ni jättegärna ge mig inläggsförslag. Har lite torka just nu så alla tips/önskemål/frågor/önskerubriker tas emot mycket tacksamt!

Kram på er.

En från i somras. Längtar så efter sol och värme just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)