Sofia Vähäjylkkä: I made a choice

tisdag 13 mars 2018

I made a choice

A choice jag direkt efter beställningen tänkte var urbota dum då allt landade på över tusen spänn. Jag har aldrig varit intresserad av hudvård men med tanke på att min hy varit så pass dålig så länge så blev jag lite desperat. Lite. Typ.

Att jag skulle lägga så mycket pengar på hudvård har inte funnits på världskartan så det var lite av ett spontanköp. Hoppas verkligen att det här kan göra underverk med tanke på hur mycket surt förvärvade slantar jag lagt på detta, haha. Det hela började med att jag gjorde en gratis hudanalys på Skincitys hemsida förra veckan och fick därefter en rekommendation om hudvårdsprodukter från Paula's Choice som ska passa min hudtyp (blandhy precis som jag alltid trott). Jag har tidigare inte trott ett skvatt på hudvård men sedan jag en gång fick en nattkräm medskickad i en beställning för ett par år sen och började använda den så såg jag att det faktiskt kunde göra stor skillnad.

Eftersom jag åker till Värmland på fredag och inte kommer palla att konka med allting dit så tänkte jag börja använda allting när jag är hemma igen, så kan jag återkomma om nån månad eller två med en recension om vad jag tycker om allting. Skincity ligger iallafall på plus hos mig redan då de skickade med massor av gåvor med i beställningen. Fick en liten necessär, en tygväska i slitstarkt material, ett doftljus och något mer som jag inte riktigt fattat vad det är för något, hehe.


Det jag beställde var alla de silvriga grejerna (resten är gåvor): en cleanser/ansiktsrengöring, någon slags exfoliering med BHA-syra som sägs göra underverk, ansiktsvatten, serum och ögonkräm. Kommer få lov att googla hur jag ska använda allt då jag är som född under en sten när det gäller sånt här.


Här är tygkassen jag fick. Mycket väl behövlig då jag konkar på påsar cirka 24/7 känns det som, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)