Sofia Vähäjylkkä: Finaste presenten

fredag 30 mars 2018

Finaste presenten

Det är inte vilken dag som helst idag. Idag har jag och Daniel varit tillsammans i ett helt år! (Minus en vecka då). Vi har båda gjort tabben att tacka ja till jobb så vi går om varandra hela dagen, haha. Han jobbar dag och jag jobbar till halv tio ikväll. Fick världens finaste present av honom igår kväll på grund av det (och att vi är sämst på att hålla på presenter, hehe). Det är så fint att han är så bra att lägga märke till vad jag tycker om. Lily And Rose är ju mitt favoritmärke gällande smycken och jag är imponerad att han snappat upp det.


Så fina! Mobilbilder gör dem inte rättvisa dock men så är det väl alltid. Tycker det är lite roligt att det också är World Bipolar Day idag. Två saker som gör dagen speciell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)