Sofia Vähäjylkkä: Drömkök

måndag 19 mars 2018

Drömkök

Satte klockan på åtta imorse för att gå upp och plugga. Slutade med att jag snoozade och till slut stängde av. Kom upp vid elva, haha. Så kan det gå. Har iallafall fått en del plugg gjort trots sovmorgonen. Jag och Daniel har också hunnit bada i hans föräldrars utespa, handlat och lagat mat. Nu till kvällen blir det nog bara att chilla framför tv:n. Är ju premiär för både Robinson och Farmen VIP så det vill vi (jag?) inte missa.

Någon av mina läsare som har appen Houzz förresten? Det är en grymt trevlig app för folk som gillar inredning och att titta på fina bilder på trevliga hus och lägenheter. Sofia Vähäjylkkä heter jag där. Nedan ser ni två drömkök jag sparat i en av mina inspoappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)