Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #15

onsdag 28 mars 2018

Dagboksutdrag #15

Det absolut roligaste med mina dagböcker måste vara att jag så många gånger antecknat vad jag drömt. Håller med min familj som säger att jag alltid drömmer de sjukaste drömmarna, haha. Enjoy (skulle kanske vara roligare om jag skrev ut namn på personerna i drömmen men känner inte att jag vågar det riktigt, heh).


--
12 januari 2011

"Drömde nån helsjuk dröm alltså. Typ att det inte funkade på Haga så att några klasser fick flytta till Mockfjärd. Bland annat X:s klass. Jonna gick också där. Sen var J (i X:s klass) dum mot X så jag tog hans tröja och skinnjacka och han gick runt och undrade var hans kläder var.

J la sig och solade på backen mot skolvägen. Minns att han hade tatuerat sig i bakhuvudet. Han hade bar överkropp och en sån där kedja runt halsen som vissa killar har. (...). Jag och L satt och pratade med honom ett tag och sen berättade jag att jag tagit hans kläder och han blev skitförbannad.
Nästa gång när jag gick till mitt skåp så var det MINA kläder som var borta. Jag gick genom korridorerna i bara trosor och höll för brösten med armarna och var skitförbannad. Började tjafsa lite med J och förklarade för honom att jag tog hans kläder för att jag var arg. V skällde på mig och kallade mig för hora.

Hittade till slut min vinterjacka, leggings och skor så det fick duga att gå runt i.

(...)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)