Sofia Vähäjylkkä: Bra dagar och blodprov

lördag 31 mars 2018

Bra dagar och blodprov

Hade bland de bästa dagarna på jobbet igår. Älskar de dagar man har mindre stressigt och verkligen har tid att sitta och prata med patienterna. Förutom det fick jag ta mitt första blodprov någonsin. Om ni bara visste hur länge jag sett fram emot det! Så coolt och roligt.

Just nu är jag och Daniel i Falun igen (åkte till Mockfjärd igår kväll efter jobbet) och dricker cider och öl framför Weeds. Ikväll blir det Pinchos med Pontus och Ida. Ganska bäst lördag så att säga.


Hittade bilden längst ner som togs i onsdags när jag och Daniel bjöd hem Linda, Johanna och David på hockeykväll. Har helt glömt att blogga om det. Vi fixade ihop en hel massa gott plock vilket blev en succé. Nom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)