Sofia Vähäjylkkä: Äpple och huvudvärk

onsdag 7 mars 2018

Äpple och huvudvärk

Hoppades att jag skulle vakna upp och må bättre idag men kände direkt när jag gick upp att det skulle bli en dålig dag. Hann gå halva promenaden med Bosse innan jag fick jordens huvudvärk. Har aldrig haft sån här "konstig" huvudvärk förut. Den har suttit i hela dagen, jag ser lite suddigt, mår illa emellanåt. Det kändes bättre när jag hade sovit en stund men så fort jag stått och suttit upp ett tag så kom den tillbaka. Mamma misstänker att det kan vara migrän. Jag har aldrig haft det förut och jag påpekade det för Daniel senast igår så det vore så typiskt om det var det.

Det finns så mycket som det här dåliga måendet kan bero på just nu: att jag trappat ner på mina mediciner (hoppas inte att det beror på detta), att jag är låg efter en jobbig situation på jobbet, att jag länge varit väldigt stressad, att jag druckit alldeles för mycket energidryck den senaste tiden, mensvärk, kass mage. Har haft tre dagar då jag varit väldigt låg just nu och det är en lång period för att vara mig. Idag verkar det dock mest vara fysiskt.

Det var dagens gnällinlägg. Jag går ju igenom mitt arkiv lite titt som tätt och hittar gamla bilder jag tagit. Den nedan tog jag när jag gick i nian och den gillar jag fortfarande. Den ser lite målad ut trots att den är tagen med min första systemkamera.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)