Sofia Vähäjylkkä: Välkommen till ett grötigt inlägg

måndag 26 februari 2018

Välkommen till ett grötigt inlägg

Ber om ursäkt att bloggen är rätt tråkig just nu. Den senaste tiden har bara handlat om skola och jobb, har inte fått jättemycket tid att skriva roliga inlägg. Håll ut! Det kommer lite mer variation inom kort.

Idag har extremt lång föreläsning två av två blivit avklarad. Jag jobbar dag imorgon och sen har jag äntligen två dagars sammanhängande ledighet igen (innehållande hemmaplugg dock). Är inne i ett rus där jag bara pluggar, jobbar eller sitter på en buss känns det som. Jag har väldigt svårt att varva upp och varva ned och just nu är jag inne i en sån där uppvarvningsperiod där jag halvt maniskt gör grej efter grej i autopilot, stressad fast jag inte behöver vara det. Även om jag fysiskt sitter still så går hjärnan lite på högvarv och processar och funderar över det ena eller det andra. Ska bli skönt att trycka på off-knappen trots att jag inte gillar det då jag som sagt kan få svårt att varva upp igen.

Känns som det här bara blev ett grötigt babbel, haha. Återkommer imorgon med ett förhoppningsvis lite mer strukturerat/förståeligt inlägg. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)