Sofia Vähäjylkkä: Svamlar

lördag 3 februari 2018

Svamlar

Hemma. Mockfjärd. Inser att jag äger gräsligt mycket saker. Kartonger, kläder, prylar, läppstift jag aldrig använder. Något jag fått av honom. Ska låta det stå framme och låta det stirra på mig tills det slutar göra ont. Låta det suga ur allt uns av gift jag har i min kropp. Men en del blir nog kvar. Rester.

Jag packar upp. Vet inte var jag ska lägga saker. Det finns inget som heter mitt rum, min garderob eller min byrålåda. Jag pressar ner mitt där något annat egentligen ska ligga. Tar plats där jag egentligen inte ska.

Jag vilar. Det gör fysiskt ont i hjärtat och min kropp blir trött av det. Måste fortsätta men orkar inte. Jag lämnar mina saker överallt. Precis där de låg när kroppen gav upp igen. Känner mig sjukligt svag. Vill inte gå och lägga mig. Ensam. I ett rum som inte är mitt. Som jag invaderat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)