Sofia Vähäjylkkä: Skinn och stickat

fredag 23 februari 2018

Skinn och stickat

Tjoflöjt! Den här dagen blev mycket längre än väntat med tanke på att jag inte hade särskilt mycket på agendan. En och en halv timmes seminarium i skolan, en timmes lyftutbildning på jobbet och att hämta mina linser på Synsam var vad jag hade att göra men det tar ju sån fruktansvärd tid att ta sig från Mockfjärd till Falun tur och retur. Har man väl bott i Falun och haft nära till skolan så vill man inte tillbaka till pendlandet.

Eftersom Mockjock ligger typ ute i skogen så går bussarna dåligt. Passade på att gå i lite butiker på stan innan bussen hem gick. Är lite glad över det faktiskt för jag hittade både en kofta och ett par kostymbyxor. Jag har alltid tyckt att jag inte passar i det (byxorna alltså) så jag var så himla glad att jag hittade ett par som jag faktiskt gillade.


Och på tal om byxor... dessa ovan som jag bar idag är så himla fina! Det snyggaste jag vet är att kombinera skinnbyxor med stickat. Jag vet inte exakt vad det är men jag blir så satisfied av den kombon. Byxorna är av Dr Denims modell Plenty - bästa byxmodellen jag vet. Tips, tips.

2 kommentarer:

  1. Snälla inga jävla vita strumpor till.. jag döör! Lär dig att man har svarta strumpor och vita borde bara förbjudas..

    SvaraRadera
  2. Skinnbrallor + vita strumpor :(

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)