Sofia Vähäjylkkä: Pest eller kolera

fredag 9 februari 2018

Pest eller kolera

Någon mer än jag som älskar pest eller kolera? Tycker sånt här är hur kul som helst. Frågorna är hämtade från pestellerkolera.se som har en hel del sjuka svarsalternativ. Det roliga är också att när man valt svarsalternativ på deras hemsida så kommer det upp i procent hur många som valt A eller B (så kan man se hur pass normal man är eller inte, haha). Kika in där om ni söker tidsfördriv.

Berätta gärna i kommentarerna om du skulle valt annorlunda än mig och varför. Nu kör vi.


Den här är lätt. Det gör liksom ont i mig bara av att läsa svarsalternativ två så smaklökar i anus är givet. Väldigt tråkigt att inte kunna äta tillsammans med andra men överlägset mer värt att stå ut med det än att mangla sönder sina fingrar.


Min första tanke var att jag självklart skulle välja mjukiskläderna. Jag bor verkligen i mjukiskläder hemma. Det första jag gör när jag kommer hem är alltid att byta till mjukisbyxor. Jag tänkte dock om till slut och valde finkläderna. De flesta finkläder är inte jättebekväma men det finns ju slappa sladderbyxor och saker som sitter bekvämt också. Så jag väljer slappa finkläder! Såna som känns som mjukiskläder fast inte är det.


Rikskänd för mina rasistiska åsikter. Inget snack om saken.


Jag är en väldigt otålig person i mångt och mycket så jag hade ju velat ha mina miljoner NU. Dock så skulle jag välja det dubbla om tio år. Tanken på att veta att man om tio år kommer bli tio miljoner rikare skulle nog sporra mig till att kämpa fram tills dess. Det skulle bli lite mer av ett äventyr att traggla sig fram då man vet att man till slut ändå kommer få sin belöning.


Eftersom jag hatar kaviar så skulle jag aldrig i mitt liv stoppa det i min mun om jag inte absolut fick lov. Tandkräm är inte hälsosamt att äta men jag tänker att jag kan bre min macka tunt och ösa på med ost eller nåt. Verkligen inte gott men hundra gånger bättre än kaviar.


Jag väljer snoppkaffe, trots att jag inte dricker kaffe. Yoghurt är godare men tanken på att äta nåns tånaglar? FY. Kaffet är ändå starkt och förhoppningsvis tillför inte Berts snopp särskilt mycket smak i den. Hoppas innerligt att han är renlig med sina könsdelar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)