Sofia Vähäjylkkä: Omtumlad

tisdag 27 februari 2018

Omtumlad

Det har varit en bra dag på jobbet förutom en händelse på slutet som gjorde att jag grät en skvätt och blev väldigt omtumlad. Är omtumlad och lite låg fortfarande (är inget farligt som hänt så ni behöver inte oroa er). Jag har vetat att det skulle ske förr eller senare att jag skulle bli väldigt berörd - det är ganska omöjligt att aldrig bli det med tanke på var jag jobbar - men jag vet att den här mattheten bara tyder på att jag bryr mig väldigt mycket. Och det är en bra egenskap som är värd lite tårar och matthet nån gång ibland.

Nu är jag hemma i Mockfjärd efter att jag och pappa handlat och tagit en sväng till Stora Skedvi för att hämta ett litet sminkbord till lägenheten. Ska sätta mig och plugga lite och pilla lite på bloggen.


Denna låt går på repeat lite hela tiden, så himla bra! Kan inte förstå att Felix inte gick vidare direkt till final i lördags. Men det kommer ju en lördag till och då hoppas jag att det går vägen.
(Överdrivet användande av ordet lite i detta inlägg märker jag, haha).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)