Sofia Vähäjylkkä: Läsarfråga

torsdag 22 februari 2018

Läsarfråga


Svar:
Min vape kommer från cigge.se och jag kan varmt rekommendera dom, både på nätet och i fysisk butik. Jag har deras enklaste och billigaste vape, ur kategorin regular, men den duger gott och fint åt mig. Vill man ha något lite mer fancy så har de vapes i många olika prisklasser. Köper du den jag har så är det viktigt att inte köpa för trögflytande vätska. PuraLite tycker jag fungerar allra bäst. Ett startpaket med två extra brännare kostar bara 249 kronor, men vill man ha något extra så finns det som sagt i fler prisklasser och med lite mer avancerade funktioner. Tycker de har riktigt bra priser på diverse vätskor också. PuraLite som jag använder kostar bara 29 kronor per 10 ml.

Detta är absolut inte något samarbete utan jag tycker genuint att Cigge är grymma. Väldigt trevlig och behjälplig personal, bra priser och snabb frakt!

Har denna vape i vitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)