Sofia Vähäjylkkä: Lägenhetsplaner

fredag 16 februari 2018

Lägenhetsplaner

Alltså GOSH vad jag är taggad på lägenheten! Runt 23 mars kan jag börja flytta in och jag ser mycket framemot det. Har planerat och fantiserat om hur jag vill ha det och spenderar okristligt mycket tid till att kolla in möbler och inredning både på butikers hemsidor och på diverse köp- och säljsidor på Facebook.

Nedan har jag gjort ett litet inspirationskollage/moodboard på ungefär hur jag vill ha det. De tre färgerna i vänstra hörnet är de jag har tänkt utgå ifrån. Lägenheten har vita väggar och den ljusa khakigröna färgen som fondvägg. Jag var väldigt skeptisk till just grönt till en början men jag gillar det mer och mer ju längre jag tänker på det. Tycker de tre färgerna ihop är väldigt inbjudande och hemtrevliga. Jag tror att inredning är min nästa hook-up vad det gäller att få ut min kreativitet. Jag tokälskar det. Och att lägenheten har högt i tak gör det inte sämre.

Vad tror ni om denna idé? Hiss/diss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)