Sofia Vähäjylkkä: Myströjan

torsdag 1 februari 2018

Myströjan

Jag är i chock över hur piggt jag gick upp ur sängen imorse med tanke på att jag jobbade kväll igår. Hela morgonen flöt på och trots att jag tog det väldigt lugnt så hade jag mycket tid över innan det var dags att pallra sig till skolan. Jag brukar annars få skynda på en del på morgnarna. Funderar på om min inneboende stress gör att saker tar mycket längre tid än vad som egentligen behövs. Typ att jag stressar för att jag ska hinna men att stressen i sig egentligen gör att jag bara förbrukar mer tid. Hade vart underbart om alla morgnar var som denna.

I måndags åkte jag förbi Kupolen för att fördriva tid tills bussen till vårdcentralen i Djurås skulle gå (sköterskan jag skulle träffa var inte ens där och hade glömt av mig - snacka om bortkastade timmar). Jag som tänkt vara ekonomisk och inte köpa mer än nödvändigt denna månad kom hem med massor. Det händer alltid! Är man ute efter något så hittar man inget, och när man inte borde handla något så hittar man hur mycket som helst. Jag kom hem med två tröjor, en basic kjol, en t-shirt och ett halsband. Invigde en av tröjorna idag, som ni kan se nedan. Mysigaste tröjan på länge. Den kostade dessutom bara 75 kronor på rean.


En annan sak jag lyckats handla på mig är den här ringen från Marc Jacobs. Nämnde några inlägg tillbaka att jag snart samlat på mig alla delar i en och samma Marc Jacobs-serie men jag glömde helt av att den här ringen också ingår. Så nu är det bara armbandet som fattas innan samlingen är komplett!

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)