Sofia Vähäjylkkä: Hearts

torsdag 15 februari 2018

Hearts

Hade en toppendag igår. Jag och Daniel gick ut och åt på Smak. Det var gott men personalen drog tyvärr ner betyget en hel del. Tycker inte att det är okej att stå och svära när man spiller ut nåt och snacka skit om de andra servitörerna inför gäster.

Efter Smak mötte vi upp Pontus på Pitchers och satt där i några timmar och avnjöt lite gott att dricka.

Idag har jag varit till optikern. Sist jag skulle dit hade jag tagit fel på dag och idag kom jag en timme försent och förstod det inte förrän jag var på plats. Jag är verkligen handikappad utan kalender alltså. Tur att jag har en påväg hem i detta nu. Efter optikern har jag och Daniel suttit och pluggat hemtenta. Tre fjärdedelar är klart och det är obeskrivligt skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)