Sofia Vähäjylkkä: Distraktion och veckoplanering

måndag 5 februari 2018

Distraktion och veckoplanering

Måndag. Jag fokuserar på att andas och umgås med syrran och barnen. Har en del inplanerat i veckan. Tror det är bra så jag kan distrahera mig själv lite. Jobbet betyder mycket för mig så jag tror det är bra om jag är där de dagar jag kan. Mina problem blir så små i jämförelse med människor som tappat hoppet till själva livet. Hade egentligen fått fler pass men de krockade tyvärr med annat.

Måndag
Andas.

Tisdag
Jobb 06:45 till 15:30.

Onsdag
Andas.

Torsdag
Följa med Bosse till veterinären 07:30 (han ska sövas och få några tänder utdragna). Föreläsning mellan 13:00 och 15:00.

Fredag
Andas.

Lördag
Bio, sista Fifty Shades-filmen, med Linda.

Söndag
Jobb 13:30 till 21:30.


Den här bilden tog jag under en fotolektion när jag gick på gymnasiet. Jag mådde väldigt dåligt då men bilden ger mig ändå ljusa minnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)