Sofia Vähäjylkkä: Att kriga på i motvind

söndag 4 februari 2018

Att kriga på i motvind

Börjar smått komma i ordning. Emellanåt stänger jag av helt och blir helt tom. Försöker fördriva tiden med att se på Youtubeklipp, låtsas att allt är som vanligt. På ett sätt är det skönt att stänga av. Det är vid såna här tillfällen man önskar att man var iskall och känslolös. Allt vore så mycket enklare då men det är bara svaga människor som är så.

Ska dricka min energidryck, packa upp det absolut sista, se på Farmen. På tisdag ska jag jobba igen. Jag tror jag behöver det samtidigt som jag är rädd att jag inte ska orka. Men ingenting blir bättre av att gräva ned sig. Faktum är faktum oavsett. Det är bara att nöta på och skita i att det blåser motvind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)